Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

ART- ryhmät lapsille ja FamilyTIES- ryhmät perheille

koulutus

25.03.2021 kello 14:00 – 15:00:00

Tule kuuntelemaan miten TAYSin lastenpsykiatrian vastuualueella sovelletaan Aggression Replacement Training -ryhmäharjoitusmenetelmää (ART). Ryhmässä harjoitellaan sosiaalisia taitoja, aggression hallintaa sekä moraalista päättelyä. Näitä ART-sovelluksia toteutetaan sekä poliklinikka- että osastolapsille. Lisäksi vastuualueella toteutetaan ART-ryhmätyyppistä perheinterventiota (Family TIES), jota TAYSin lastenpsykiatrian vastuualueella kutsutaan PerheART -sovellukseksi, jossa on samat elementit kuin lasten ART-ryhmissä. Perheiden kanssa työskentelyn tavoitteena on opetella perheen yhteisiä tapoja toimia sosiaalisissa tilanteissa ja vahvistaa koko perheen keskinäistä vuorovaikutusta.

Luennoitsijana toimii lastenpsykiatrian vastuualueen kliininen asiantuntija Kirsi Kauppinen. Kirsi toimii myös vastuualueen yhtenä ART- ja Family TIES- ryhmien vetäjänä. Webinaarit on tarkoitettu Sairaanhoitajaliiton jäsenille ja ovat jäsenillemme maksuttomia.

Ilmoittaudu webinaariin 24.3. menessä tästä linkistä.

Lähetämme sinulle 25.3.2021 aamupäivällä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääset seuraamaan webinaaria. Voit seurata webinaaria millä tahansa selaimella ja internetliittymällä varustetulla laitteella (tietokone, tabletti, älypuhelin). Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen, joten webinaari on ilmoittautuneille katsottavissa, vaikka livelähetykseen ei mukaan pääsisikään.

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!