Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari: Kun yksi sairastuu, monen elämä muuttuu –Lapsiperhe omaisena

koulutus

25.05.2020 kello 14:00 – 15:00:00

Joka neljäs lapsi elää perheessä, jossa on mielenterveys- tai päihdeongelmia. Kuulemme esityksessä omaiskokemusasiantuntijan kertomana lapsiomaisen polusta ja  mietimme yhteisesti keinoja miten perheitä tuetaan osana mielenterveys- ja päihdetyötä. Tuomme esityksessä esille hyviä yhteistyökäytänteitä lasten ja lapsiperheiden tukemiseksi kun vanhemmalla on mielenterveys- ja päihdeongelmia.  Puhujina Mielenterveysomaiset Pirkanmaa FinFami ry:n ja Tampereen mielenterveys- ja päihdepalveluiden Toivosta turvaa – yhteistyöhankkeesta Suvi Saarinen (sairaanhoitaja YAMK) ja yhdistyksen omaiskokemusasiantuntija.

Webinaari pidetään maanantaina 25.5. klo 14-15. Maksuttomat webinaarit on tarkoitettu Sairaanhoitajaliiton jäsenille. Ilmoittaudu mukaan webinaariin viimeistään 24.5.2020 tästä linkistä.

Lähetämme sinulle 25.5.2020 aamupäivällä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääset seuraamaan webinaaria. Voit seurata webinaaria millä tahansa selaimella ja internetliittymällä varustetulla laitteella (tietokone, tabletti, älypuhelin). Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen, joten webinaari on ilmoittautuneille katsottavissa, vaikka livelähetykseen ei mukaan pääsisikään.