Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari: Mindfulness – miten sitä voi hyödyntää työssä ja oman jaksamisen apuna?

koulutus

03.12.2020 kello 14:00 – 15:00:00

Webinaarissa keskitytään mindfulness-harjoituksiin, joita voi lähteä soveltamaan asiakas / potilastyössä sekä oman jaksamisen apuna. Käytännön harjoituksia, joita on mahdollisimman helppo lähteä toteuttamaan ilman aiempaa mindfulness-tietämystä.

Kouluttajana toimiva Aleksi Litovaara on kokenut ja koulutettu mindfulness-ohjaaja. Hän on erittäin kysytty ja suositeltu mindfulness-kurssien, luentojen ja valmennusten ohjaaja yritysmaailmassa sekä seminaareissa. Aleksi on harjoittanut mindfulnessia vuodesta 2003 ja kokenut sen erittäin antoisaksi niin itselleen kuin kurssilaisille. Webinaarit on tarkoitettu Sairaanhoitajaliiton jäsenille ja ovat jäsenillemme maksuttomia.

Ilmoittaudu webinaariin 2.12.2020 mennessä tästä linkistä.

Lähetämme sinulle 3.12.2020 aamupäivällä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääset seuraamaan webinaaria. Voit seurata webinaaria millä tahansa selaimella ja internetliittymällä varustetulla laitteella (tietokone, tabletti, älypuhelin). Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen, joten webinaari on ilmoittautuneille katsottavissa, vaikka livelähetykseen ei mukaan pääsisikään.