Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari: Mitä sairaanhoitajan tulee tietää akuutista aivoverenkiertohäiriöstä

koulutus - webinaari

21.11.2019 kello 14:00 – 15:00:00

Järjestämme 21.11 klo 14-15 webinaarin aiheesta mitä sairaanhoitajan tulee tietää akuutista aivoverenkiertohäiriöstä. Akuutti aivoverenkiertohäiriö voi tulla kenelle tahansa sairaanhoitajalle vastaan missä tahansa työpaikassa, sillä kyse on hyvin yleisestä kansansairaudesta. Luennoitsijoina toimii Johanna Martin HUS:n AVH-osastolta.

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Webinaarit ovat avoimia vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin webinaariin samaisena aamupäivänä, kun webinaari pidetään. Linkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!