Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari: miten teen hyvän LinkedIn profiilin?

koulutus - webinaari

27.02.2020

Järjestäjä: Sairaanhoitajaliitto

LinkedIn on tämän päivän paikka ammatilliselle verkostoitumiselle, oli sitten kyseessä työnhaku tai oman osaamisen kehittäminen. LinkedIn on paljon enemmän, kuin paikka ansioluettelolle. Se on paikka kaikkien alojen ammattilaisille, myös hoitotyön ammattilaisille.

Torstaina 27.2. klo 14–15 järjestettävässä webinaarissa saat parhaat vinkit miten lähteä ottamaan LinkedIn haltuun. Käymme läpi mm.

•             oman profiilin luominen

•             hyvän profiilin elementit

•             miten aktivoitua ja verkostoitua top5 vinkit

•             miksi LinkedInissä kannattaa olla ja mistä löytää se oma juttu.

Ennen webinaaria voit halutessasi käydä avaamassa oman profiilin LinkedIniin ja vaikka verkostoitua jo webinaarin vetäjän Petra Alijärven kanssa.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Petra Alijärvi on vuorovaikutusvalmentaja Voimistolla. Petra valmentaa sekä yksilöitä että yrityksiä ja hänen tavoitteensa on tehdä työelämästä inhimillisempää paremman vuorovaikutuksen avulla.

Webinaarit ovat avoimia vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi sähköpostiisi tulleesta uutiskirjeestä tai Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin webinaariin samaisena aamupäivänä, kun webinaari pidetään. Linkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.