Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari: Espoon liikkuva sairaala LiiSa

koulutus - webinaari

29.01.2020 kello 14:00 – 15:00:00

Järjestäjä: Sairaanhoitajaliitto

Järjestämme keskiviikkona 29.1.2020 klo 14-15 ilmaisen webinaarin aiheena on LiiSa – Espoon liikkuva sairaala. LiiSa on Espoon kotisairaalan yksikkö, joka palvelee espoolaisia pitkäaikaishoidon asukkaita ja hoivakoteja ympäri vuorokauden. LiiSan toiminta perustuu hoivakotiasukkaan luona tapahtuvaan tutkimukseen ja arviointiin ja LiiSassa työskentelee päivystykselliseen potilaan arviointiin erityiskoulutettuja sairaanhoitajia. LiiSan sairaanhoitajat toimivat jatkuvassa yhteistyössä lääkäreiden kanssa. LiiSa on tarkoitettu tilanteisiin, jotka voidaan hoitaa asukkaan luona hoivakodissa.  Luennoitsijana toimii osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi.

Ilmoittaudu LiiSa – Espoon liikkuva sairaala -webinaariin tästä.

Webinaarit ovat avoimia vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin webinaariin samaisena aamupäivänä, kun webinaari pidetään. Linkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!