Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari: Saanko sanoa ääneen, että olen väsynyt?

koulutus

05.10.2020 kello 10:00 – 11:30:00

Konkreettisen ja käytännönläheisen webinaarin päähuomio on omassa jaksamisessa, välineissä ymmärtää ja hallita kriisiä ja kaaosta sekä unen ja palautumisen tärkeydessä. Luennoitsijana toimii viestintävalmentaja, psykologi PsM, psykoterapeutti ET ja perheterapeutti Essi Juvakka. Webinaarit on tarkoitettu Sairaanhoitajaliiton jäsenille ja ovat jäsenillemme maksuttomia.

Webinaarin tavoitteet

– Saada tiedon ja itse tekemisen kautta käytännön työkaluja omaan hyvinvointiin, virkistävään uneen ja aitoon palautumiseen

sekä työn ja vapaa-ajan parempaan yhteensovittamiseen.

– Luoda ymmärrystä omista hyödyllisistä ja haitallisista toimintatavoista muuttuneessa maailmassa.

– Oppia tunnistamaan tekijöitä ja tilanteita, joissa työ ja vapaa-aika aiheuttavat stressiä, ajanhallinta on koetuksella ja joissa uni kärsii ja palautuminen saattaa jäädä kokonaan tapahtumatta.

Ilmoittaudu webinaariin 4.10.2020 mennessä tästä linkistä. Webinaari sisältää ennakkotehtävän, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Saat webinaarista enemmän irti, kun olet tehnyt ennakkotehtävän etukäteen. Ennakkotehtävä lähetetään osallistujille ilmoittautumisen jälkeen.

Lähetämme sinulle 5.10.2020 aamupäivällä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääset seuraamaan webinaaria. Voit seurata webinaaria millä tahansa selaimella ja internetliittymällä varustetulla laitteella (tietokone, tabletti, älypuhelin). Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen, joten webinaari on ilmoittautuneille katsottavissa, vaikka livelähetykseen ei mukaan pääsisikään.

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!