Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari: Teknologia työelämässä – nyt ja huomenna! Osa 1: kotona asuminen

koulutus

20.08.2020 kello 14:00 – 15:00:00

Teknologia työelämässä – nyt ja huomenna! -webinaarisarjassa käsitellään kotona asumista ja terveydenhuoltoa tukevia hyvinvointi- ja terveysteknologiaratkaisuja mielenkiintoisten esimerkkien kautta. Webinaarisarja valottaa, miten teknologia tukee sairaanhoitajan työtä ja asiakkaan kohtaamista inhimillisyyttä unohtamatta. Webinaarit on tarkoitettu Sairaanhoitajaliiton jäsenille ja ovat jäsenillemme maksuttomia.

Kaksiosaisen webinaarisarjan järjestää Suomen sairaanhoitajaliitto ry yhteistyössä Satakunta DigiHealth -hankkeen kanssa. Webinaarin ensimmäisessä osassa keskitymme kotiin vietäviin ratkaisuihin. Satakunta DigiHealth -hanketta toteuttaa Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja WinNova. Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat

Webinaarin vetää Satakunta DigiHealth -hankkeen projektipäällikkö Niina Holappa, Prizztech Oy:stä ja webinaarissa käsitellään seuraavia sisältöjä:

Omaisviestintä ja -yhteistyö ikäihmisten kotihoidossa ja palveluasumisessa, CEO, perustaja, Ville Niemijärvi, Onerva

Myös iäkkäät diabeetikot voivat olla mukana verensokerin digitaalisessa etäseurannassa, Toimitusjohtaja Pekka Mäkelä, Glucostratus Oy

Etähoitaja – tulevaisuuden supersankari, Head Of Sales Miitri Sinkko, VideoVisit Oy

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä 19.8.2020 mennessä.

Lähetämme sinulle 20.8.2020 aamupäivällä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääset seuraamaan webinaaria. Voit seurata webinaaria millä tahansa selaimella ja internetliittymällä varustetulla laitteella (tietokone, tabletti, älypuhelin). Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen, joten webinaari on ilmoittautuneille katsottavissa, vaikka livelähetykseen ei mukaan pääsisikään.

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!