Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Ystävänpäivänä Maria Lundin konserttiin 14.2.

tapahtuma

14.02.2020

Järjestäjä: Keski-Suomen sairaanhoitajat

Keski-Suomen sairaanhoitajat tarjoaa jäsenilleen jäsenetuhintaan lippuja tunnelmalliseen SPR:n järjestämään Ystävänpäivän  Maria Lundin konserttiin kauniissa ja tunnelmallisessa Taulumäen kirkossa 14.2. klo 19. Konsertin tuotto menee SPR:n Jyväskylän osaston ystävätoimintaan.  Jäsenetuhintaisten lippujen omavastuuhinta on 15€/jäsen (max 1 jäsenetuhintainen lippu/jäsen, maksettuja omavastuita ei makseta takaisin jos osallistuminen estyy). Jäsenetuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä, liput menevät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa tunnelmoimaan Ystävänpäivänä 14.2.2020!

Jäsenetuisten lippujen varaus alla olevan linkin kautta.  Lippujen varaus alkaa  3.1.2020 klo 8 (Lippujen varauslinkki aukeaa tuolloin). Saat ilmoittauduttuasi sähköpostiisi maksuohjeet omavastuun maksamisesta ja ohjeet lippujen lunastamisesta.

(Kun jäsenetuiset liput on varattu loppuun, sulkeutuu ilmoittautumislinkki ja tilalla näkyy vain että kaikki liput on jo varattu, voit asettaa itsesi jonottamaan mahdollisisa peruutuksia/vapautuvia jäsenetulippuja alueyhdistyksen sihteerille sähköpostitse)

Aika 14.2.2020 klo 19

Paikka: Taulumäen kirkko, Lohikoskentie 2, Jyväskylä

ilmoittautuminen on päättynyt
sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!