Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Ammatillinen opintokäynti 8.5. Uuteen lastensairaalaan ja Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen

uutinen

Järjestämme jäsenille tarkoitetun opintokäynnin Uuteen lastensairaalaan ja Kalasataman Terveys- ja hyvinvointikeskukseen kansainvälisen sairaanhoitajanpäivän viikolla  8.5.2019. klo 9.30-14. Opintokäynnillä tutustutaan kahteen erilaiseen toimipisteeseen ja erityisesti sairaanhoitajan työhön näissä paikoissa.

Uusi lastensairaala on lasten vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt sairaala, jossa hoidetaan 0-15-vuotiaita potilaita kaikkialta Suomesta.

Helsingin terveys- ja hyvinvointikeskuksiin on koottu monipuolisesti eri palveluja saman katon alle. Kalasatamassa on tarjolla terveyspalvelujen lisäksi mm. sosiaalipalvelut, psykiatria- ja päihdepalvelut, fysioterapia- ja toimintaterapiapalvelut, senioripalvelut, maahanmuuttopalvelut ja vammaispalvelut. Luvassa on tietoa ainakin moniammatillisesta toimintamalleista, tiimeistä ja eri yhteydenottotavoista. Opintokäynti on ensisijaisesti tarkoitettu työssä oleville sairaanhoitajajäsenille. Mukaan mahtuu noin 20 ensimmäistä.  Alustava ohjelma tässä alla:

  • Klo 9.30-11.00 Vierailu Uudessa lastensairaalassa
  • Klo 11.00-12.30 Sairaanhoitajaliiton tarjoama lounas ja siirtyminen Kalasatamaan
  • Klo 12.30-14.00 Vierailu Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Sitovat ilmoittautumiset 17.4.2019 mennessä. Laitamme tarkemman ohjelman ja ohjeet osallistujille. Ilmoittautumisessa kysytään jäsennumerosi, joten ota se esille tehdessäsi ilmoittautumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!