Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Digitaalisen terveydenhuollon huippukonferenssi HIMSS & Health 2.0

uutinen

Toista kertaa Suomessa järjestettävä konferenssi kerää yhteen sekä suomalaisia että kansainvälisiä digitaalisen terveydenhuollon ammattilaisia. Koronapandemian vuoksi tapahtuma järjestetään tänä vuonna virtuaalisena, mutta ohjelmasta ei silti ole tingitty.

HIMMSS & Health 2.0 -konferenssi järjestetään virtuaalisesti 7.–11.9.2020

Englanninkielisessä tapahtumassa keskitytään viiden päivän aikana seuraaviin teemoihin:

  • AI: Beyond the Buzz
  • Building the Digital Maturity and Resilience of European Healthcare Systems
  • Building the European Healthcare Data Space
  • Critical Care in Critical Settings: Lessons Learned From COVID-19
  • Innovation Forum and VentureConnect
  • Securing Data, Protecting Privacy, Building Trust for Innovation and Action
  • Silver Health and Economy: New Demographics, New Opportunities

3D-messualue
Tänä vuonna tapahtumassa on uutuutena 3D-messualue, jossa voi virtuaalisesti liikkua messualueella ja pysähtyä näytteilleasettajien osastoilla. Osallistuja voi muun muassa katsella videoita, ladata tietoa ja chattailla henkilökunnan kanssa. Virtuaalitapahtuma on loistava tilaisuus nähdä uusimpia tuotteita, luoda suhteita ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Sairaanhoitajaliitto on mukana tapahtuman partnerina
Sairaanhoitajaliitto on ollut mukana tuottamassa ohjelmaa. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua virtuaaliseen ohjelmaan maksutta 1.9. mennessä. Tutustu ohjemaan tästä linkistä https://www.himss.org/event-himss-europe-digital/schedule. Ilmoittaudu mukaan tapahtuman verkkosivulla https://www.himss.org/event-himss-europe-digital.

Konferenssiin odotetaan paljon terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja digitaalisen terveydenhuollon startup-yritysten edustajia. Päivien aikana kuullaan maailmanluokan puhujia.

Tapahtuman tukijoina ja yhteistyökumppaneina toimivat muun muassa sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Sitra, Business Finland, Helsingin kaupunki, Helsingin yliopisto, HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, OuluHealth, Turku Science Park, Kuopio Health ja Messukeskus Helsinki.

Mikä on HIMSS Europe
HIMSS Europe on terveydenhuollon tietoteknologian mahdollistaman muutoksen puolestapuhuja, neuvonantaja ja ajatusjohtaja. HIMSS Europe on innovatiivinen itsenäinen järjestö. Se yhdistää terveys- ja hoitoalan ekosysteemin keskeiset sidosryhmät tapahtumien, median, analyysien ja yhteisöjen kautta. Toiminnan keskiössä on terveydenhuoltojärjestelmien IT-strategioiden määrittelyssä auttaminen ja terveydenhuoltoalan tukeminen palvelujen parantamisessa.

HIMSS Europe tarjoaa laadukkaan, yhteiseurooppalaisen foorumin yhteistyötä ja parhaiden käytäntöjen, uutisten, tiedon ja datan jakamista varten. Sillä on käytössään ainutlaatuisen laaja ja syvä asiantuntemus ja osaaminen, joiden avulla voidaan parantaa terveydenhuollon laatua, turvallisuutta ja tehokkuutta sekä saada tehokkaampia hoitotuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *