Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Sairaanhoitajan uutiskirje jäsenetuna

Pysy mukana sairaanhoitajia kiinnostavissa asioissa! Sairaanhoitajan uutiskirje tiedottaa ajankohtaisista sairaanhoitajia kiinnostavista asioista. Uutiskirjeestä löydät tietoa laadukkaista koulutuksista, tuoreista julkaisuista ja ajankohtaisista puheenaiheista. Lisäksi pysyt perillä valtakunnallista hankkeista, hyvistä käytännöistä ja monesta muusta.

Uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Sairaanhoitajien uutiskirje tulee automaattisesti Suomen Sairaanhoitajien jäsenten sähköpostiin.

Jos et ole saanut uutiskirjettä, tarkista sähköpostisi roskapostilaatikko. Mikäli uutiskirje on mennyt sinne, lisää Suomen Sairaanhoitajat turvallisten lähettäjien joukkoon. Pääset tarkistamaan omat tietosi asiointipalvelustamme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Voit myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi meille sähköpostitse info@sairaanhoitajat.fi.