Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Kilpailuta vakuutuksesi ja säästä kuluissa

Suomen Vakuutuksenottajien Keskusliitto ry kilpailuttaa eri vakuutusyhtiöiden vakuutukset puolestasi. Suomen Sairaanhoitajien jäsenenä saat 50 %:n alennuksen Suomen Vakuutuksenottajien Keskusliitto ry:n vuosijäsenyydestä eli maksat vain 34 euroa vuodessa (alkup. hinta 68 euroa).

Vuosijäsenyyteen kuuluu mm. vakuutusten kilpailutuspalvelu, jonka avulla saat parhaan saatavilla olevan hinnan vakuutuksista. Tarjousten pyytäminen ei sido vakuutusten vaihtoon. Lisäksi saat käyttöösi vakuutusneuvonnan ja korvausavun, joka varmistaa, että saat kaikki sinulle kuuluvat korvaukset. Käytettävissäsi on myös vahinkoapu, joka auttaa sinua toimimaan oikein välittömästi vahinkopaikalla, sekä muita vapaa-ajan etuja.

Jos et saa vastineena 34 euron jäsenmaksulle halvempia vakuutusmaksuja, parempia korvauksia tai kumppanuusetuja, Suomen Vakuutuksenottajien Keskusliitto ry palauttaa sinulle vuosimaksun.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.