Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Uusi etu! Hyödynnä 15 %:n alennus Puhdin terveystesteihin

Puhti on palvelu oman terveyden mittaamiseen ja seurantaan. Puhdin terveystarkastuksilla saat monipuolisesti tietoa elimistösi toiminnasta. Laboratoriotestien avulla on hyvä selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata.

Suomen Sairaanhoitajien jäsenet saavat 15 %:n alennuksen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä laboratoriokokeista.

Puhti-terveystarkastuksessa on mukana mm. täydellinen verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, rautavarastot eli ferritiini, tulehdustilaa sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset. Tutkimuksiin pääset ilman lähetettä. Saat tuloksistasi itsellesi selkeän raportin.

Puhdin kautta voit itsenäisesti ostaa laboratoriopaketteja/-testejä, joiden avulla voit seurata omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi ilman lääkärin lähetettä. Tulokset tulevat testistä ja näytteenottopaikkakunnasta riippuen noin 1-3 päivän sisällä. Näytteenottopisteinä toimivat Mehiläisen laboratoriot, joita on yli 75 ympäri Suomen.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.