Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Haemme osa-aikaista toimitussihteeriä Tutkiva Hoitotyö -lehteen

uutinen

Tutkiva Hoitotyö -lehti on käytännön hoitotyötä palveleva tiedelehti. Lehteä on julkaistu vuodesta 2003, ja siitä on ilmestynyt 19 vuosikertaa. Vuoden 2018 alusta lehti muuttui digitaaliseksi. Lehden julkaisemisesta vastaa Suomen Sairaanhoitajat ry.

Tutkiva hoitotyö -lehti hakee osa-aikaista toimitussihteeriä 5-vuotiskaudelle. Toimitussihteerin tehtäviin kuuluvat lehden toimittaminen, yhteydenpito kirjoittajiin sekä lehden kehittäminen yhteistyössä lehden päätoimittajan kanssa. Lehden toimitussihteeri vastaa osaltaan viestinnästä, tekstien oikoluvusta sekä lehden taittoprosessista yhdessä lehden taittajan kanssa. Päätoimittaja vastaa lehden sisällöstä ja julkaisuprosessista yhdessä toimitussihteerin ja toimitusneuvoston kanssa. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Työ on etätyötä, ja tarjoamme käyttöösi tietokone- ja puhelinedun. Työn aloittamisajankohta on syyskuu 2022. Tehtävästä maksetaan palkkio.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hakijalla on tohtorin tutkinto, hoitotieteen tutkimusalan tuntemus sekä tieteellisen kirjoittamisprosessin hallinta. Toimitussihteerinä toimit itseohjautuvasti ja omaat hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antavat lehden päätoimittaja, dosentti Minna Stolt, minna.stolt@sairaanhoitajat.fi, p. 044 529 0038 ja Suomen Sairaanhoitajien puheenjohtaja Nina Hahtela, p. 050 324 1955. Lähetäthän hakemuksesi ansio- ja julkaisuluetteloineen 31.7.2022 mennessä osoitteella nina.hahtela@sairaanhoitajat.fi.

Hakemukseen tulee liittää seuraavat dokumentit:

1. Vapaamuotoinen hakemus: Kuvaus hakijan taustasta, motiivista hakea tehtävään sekä tehtävään soveltuvasta aiemmasta työkokemuksesta julkaisutoiminnassa ja toimitustyössä.

2. CV ja julkaisuluettelo

Suomen Sairaanhoitajat ry on sairaanhoitajien ammatillinen yhteisö. Tuemme sairaanhoitajien osaamista ja hyvinvointia sekä työssä että vapaalla. Tuomme sairaanhoitajan työn sisältöä näkyväksi ja lisäämme sairaanhoitajan ammatin arvostusta. Pidämme huolta siitä, että sairaanhoitajan ääni kuuluu ja ajamme heidän etujaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *