Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Haemme osa-aikaista toimitussihteeriä Tutkiva Hoitotyö -lehteen

uutinen

Tutkiva Hoitotyö -lehti on käytännön hoitotyötä palveleva tiedelehti. Lehteä on julkaistu vuodesta 2003, ja siitä on ilmestynyt 15 vuosikertaa. Vuoden 2018 alusta lehti muuttui digitaaliseksi. Lehden julkaisemisesta vastaa Fioca Oy, joka on Suomen sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö.

Tutkiva hoitotyö -lehti hakee osa-aikaista toimitussihteeriä 4-vuotiskaudelle. Toimitussihteerin tehtäviin kuuluvat lehden toimittaminen, yhteydenpito kirjoittajiin sekä lehden kehittäminen yhteistyössä lehden päätoimittajan kanssa. Lehden toimitussihteeri vastaa osaltaan viestinnästä, tekstien oikoluvusta sekä lehden taittoprosessista yhdessä lehden taittajan kanssa. Päätoimittaja vastaa lehden sisällöstä ja julkaisuprosessista yhdessä toimitussihteerin ja toimitusneuvoston kanssa. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Työ on etätyötä, ja tarjoamme käyttöösi tietokone- ja puhelinedun. Työn aloittamisajankohta on marraskuu 2018. Tehtävästä maksetaan palkkio.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hakijalla on tohtorin tutkinto, hoitotieteen tutkimusalan tuntemus sekä tieteellisen kirjoittamisprosessin hallinta. Toimitussihteerinä toimit itseohjautuvasti ja omaat hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antavat lehden päätoimittaja Mari Kangasniemi, mari.kangasniemi@utu.fi ja Suomen sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela, p. 050 324 1955. Lähetäthän hakemuksesi ansio- ja julkaisuluetteloineen 8.10.2018 mennessä osoitteella nina.hahtela@sairaanhoitajat.fi

Hakemukseen tule liittää seuraavat dokumentit:
1. Vapaamuotoinen hakemus: Kuvaus hakijan taustasta, motiivista hakea tehtävään sekä tehtävään soveltuvasta aiemmasta työkokemuksesta julkaisutoiminnassa ja toimitustyössä.
2. CV ja julkaisuluettelo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!