Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Haemme toimistoomme Järjestövastaavaa

uutinen

Yli 90 vuotta osaamista, tietoa ja välittämistä.

Sairaanhoitajaliitto on merkittävä terveydenhuollon vaikuttaja sairaanhoitajia koskevissa asioissa. Tehtävänämme on kehittää hoitotyötä, antaa ammatillista tukea ja edistää sairaanhoitajien asemaa asiantuntijoina. Meihin kuuluu lähes 50 000 hoitotyön ammattilaista. Joukossamme on sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK). www.sairaanhoitajat.fi

Nykyisen tehtävänhoitajan siirtyessä eläkkeelle haemme toimistoomme Helsinkiin

JÄRJESTÖVASTAAVAA

Vastaat Sairaanhoitajaliiton järjestötyöstä ja jäsentyöstä sekä niiden kehittämisestä. Osallistut ammatillisen asiantuntijuuden kehittämisen suunnitteluun ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Teet tiivistä yhteistyötä alueyhdistysten, Tehyn ja sen yhteistyöjäsenjärjestöjen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Raportoit suoraan liiton puheenjohtajalle ja toimit esittelijänä liiton hallitukselle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja, aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Järjestötoiminnan tuntemus on suotavaa. Sairaanhoitajan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, mukavat ja ammattitaitoiset työtoverit sekä mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään ti 5.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela, pe 18.5. klo 10 -12 ja ke 23.5. klo 13 – 15, p. 050 324 1955 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 050 0462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.5.2018 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!