Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Haemme toimistoomme koulutussuunnittelijaa

uutinen

Vastaat Sairaanhoitajaliiton koulutustoiminnan kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä sisältöasiantuntijoiden, yhteistyökumppanien sekä markkinoinnin ja myynnin kanssa. Osallistut myös itse koulutusten myyntiin ja markkinointiin. Lisäksi osallistut Sairaanhoitajaliiton jäsenten palveluun ja olet mukana palveluiden kehittämisessä. Työ edellyttää vahvaa terveydenhuollon sisältöosaamista, pedagogista pätevyyttä ja monimuotopedagogiikan osaamista, kattavaa asiantuntemusta verkko-oppimisympäristöistä ja täydennyskoulutusten suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tehtävään vaaditaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aiempaa työkokemusta koulutusten suunnittelusta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, organisointikykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä omatoimista työotetta ja palveluhenkisyyttä. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä käyttää digitaalisia yhteistyö- ja fasilitointityökaluja. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, mahdollisuuden rakentaa ja kehittää uutta, mukavat ja ammattitaitoiset työtoverit sekä mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon. Työtä on mahdollisuus tehdä osittain etänä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin konsultti Timo Tuohimaa, p. 0400403032 sekä sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela (8.1.2021 klo 14-16 ja 14.1.2021 klo 14-16), p. 050-3241955. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen web-osoitteeseen https://www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/ 17.1.2021 mennessä.

Sairaanhoitajaliitto on sairaanhoitajien oma ammatillinen yhteisö, joka tekee sairaanhoitajien työn merkityksen näkyväksi ja nostaa rohkeasti sairaanhoitajien äänen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Haluamme tukea sairaanhoitajia pitämään huolta osaavasta ja asiantuntevasta ammatistaan sekä omasta hyvinvoinnistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *