Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Haemme toimistoomme sisällöntuottajaa

uutinen

Vastaat myynnin ja markkinoinnin osalta Sairaanhoitajaliiton jäsenpalveluiden sekä jäsenhankinnan kokonaisuudesta ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. Olet viestinnän moniosaaja, hallitset kirjallisen ja visuaalisen sisällöntuotannon. Virtuaalisuus ja digitaalisuus ovat sinulle arkipäivää. Office työkalujen lisäksi hallitset analytiikan työkalut ja visuaaliset työkalut. Tuotat sisältöä monikanavaisesti.

Täydennät Sairaanhoitajaliiton palvelukokonaisuutta tuomalla vahvan sisällöntuotannon osaamisesi läpileikkaavasti koko organisaation käyttöön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin viestinnän, koulutussuunnittelun kuin jäsenpalvelun kanssa ja koordinoit toimintaa vastuualueesi osalta. Osallistut Sairaanhoitajaliiton jäsenpalveluun ja palveluiden kehittämiseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, myyntihenkisyyttä, monipuolista näyttöä ja ajantasaista kokemusta aikaisemmista vastaavista työtehtävistä, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, projektinhallintataitoja, organisointikykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä omatoimista työotetta ja palveluhenkisyyttä. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän, mahdollisuuden rakentaa ja kehittää uutta, mukavat ja ammattitaitoiset työtoverit sekä mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen terveydenhuoltoon. Työtä on mahdollisuus tehdä osittain etänä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin konsultti Timo Tuohimaa, p. 0400403032 sekä Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela (8.1.2021 klo 14-16 ja 14.1.2021 klo 14-16), p. 050-3241955. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen web-osoitteeseen https://www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/ 17.1.2021 mennessä.

Sairaanhoitajaliitto on sairaanhoitajien oma ammatillinen yhteisö, joka tekee sairaanhoitajien työn merkityksen näkyväksi ja nostaa rohkeasti sairaanhoitajien äänen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Haluamme tukea sairaanhoitajia pitämään huolta osaavasta ja asiantuntevasta ammatistaan sekä omasta hyvinvoinnistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!