Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

”Hän on kerta kaikkiaan loistava sairaanhoitaja ja kollega” Sairaanhoitajaliitto palkitsi uransa alussa olevia sairaanhoitajia

uutinen

Nouseva tähti -tunnustuksia jaettiin jo viidettä kertaa.  Sairaanhoitajaliitto haluaa nostaa esiin uraansa aloittelevia sairaanhoitajia, tehdä heidän työtään näkyväksi ja antaa heille myös rahallisen tunnustuksen.  

Palkinnon saajia on tänä vuonna 13, enemmän kuin koskaan aiemmin.

  • Iloitsemme siitä, että näiden sairaanhoitajien arvo ja merkitys työpaikoilla on huomattu, sanoo Sairaanhoitajaliiton jäsenpalvelupäällikkö Anne Pienimaa.

Vuoden 2020 Nouseva tähti -palkinnon saivat Liisa Laitinen, Emilia Keränen, Ulla-Maija Valjakka-Lavikainen, Janniina Immonen, Kirsi Koistinen, Tea Simanainen, Juulia Mattila, Iina Aaltonen, Noora Hämäläinen, Senni Jokimies, Lasse Luukkaa, Linda Sandberg ja Anna Blubaum.

  • Tällaisena aikana on hienoa huomioida sairaanhoitajia ja erityisen tärkeältä tuntuu palkita uransa alussa olevia. Näillä sairaanhoitajilla on palo hoitotyöhön, he ovat halukkaita kehittymään, he ovat avarakatseisia ja sitoutuneita, sanoo Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela.

”Hän on osoittanut pärjäävänsä vaihtuvissa tilanteissa.”

Palkintoperusteluissa korostuvat ehdokkaiden hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen ja rakentava ote työhön, empaattisuus sekä kova luotto omaan ammattitaitoon ja asioiden eteenpäin viemiseen.

”Ylpeä työstään, ei kumartele eikä alistu pompoteltavaksi.”

”Huomattuaan kehittämisenpaikan arkityössänsä, hän pyrkii kehittämään siihen ratkaisun.”

Moni tunnustuksen saanut mainitsi virtuaalisen juhlistamistilaisuuden puheenvuorossaan pitävänsä työstään, tekevänsä työtä hyvässä työyhteisössä ja arvostavansa erityisesti sitä, että saa tehdä merkityksellistä työtä.

”Kotihoito on huippu työpaikka.”

Vuoden 2020 Nousevat tähdet tulevat eri puolilta Suomea ja edustavat hyvin erilaisia työpaikkoja ja erikoisaloja. Joukossa on esimerkiksi yliopistosairaalassa eri osastoilla kiertävä sairaanhoitaja ja pienen paikkakunnan hyvin pienellä terveysasemalla kansanterveyshoitajana työskentelevä sairaanhoitaja.

Liisa Laitinen tekee oikeuspsykiatrista hoitotyötä Siun Sotessa. Emilia Keränen toimii OYSin medisiivisessä osaamisyksikössä, Ulla-Maija Valjakka-Lavikainen toimii Hyrynsalmen terveysasemalla kansanterveyshoitajana, Janniina Immonen on ensihoitajana Etelä-Savon pelastuslaitoksella.  

Kirsi Koistinen työskentelee Outokummun kotisairaanhoidossa, Tea Simanainen toimii KYSissä aistielinsairauksien vuodeosastolla ja kirurgian valvontahoitoyksikössä, Juulia Mattila on töissä HUSin Uuden Lastensairaalan Taika-osastolla, Iina Aaltonen toimii HUSin Porvoon linjan psykiatrian osastolla.

Noora Hämäläinen työskentelee HUSin lastenpsykiatrian päiväosastolla, Senni Jokimies HUSin lastenyksikössä, Lasse Luukkaa HUSin Meilahden anestesia- ja leikkausosastolla, Linda Sandberg HUSin Porvoon sairaalan vuodeosastolla 3, Anna Blubaum on töissä HUSin syöpäkeskuksen osastolla 8.

  • Toivomme, että Nouseva tähti -tunnustuksen saajat huomioidaan paikallisesti ja erityisesti omissa työyksiköissään. Tässä meillä nyt on hyviä uutisia hoitoalalta! Näissä sairaanhoitajissa on voimaa ja tahtoa, he luovat toivoa koko hoitoalalle, sanoo puheenjohtaja Hahtela.  

Yksi kommentti artikkeliin “”Hän on kerta kaikkiaan loistava sairaanhoitaja ja kollega” Sairaanhoitajaliitto palkitsi uransa alussa olevia sairaanhoitajia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!