Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Hei tuleva sairaanhoitaja, haluatko vaikuttaa sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuteen?

uutinen

Hae mukaan Hack Soteen nyt!

Sosiaali- ja terveysala on kohdannut isoja haasteita ja muutoksia viime vuosien aikana. Koronakriisi on nostanut jälleen esille alalla jo pidempään vallinneet haasteet, ja samalla pakottanut miettimään sitä, miltä haluamme tulevaisuuden sote-alan näyttävän. Alan ollessa murroksessa, tulee katse kääntää tulevaisuuden ammattilaisiin eli opiskelijoihin. Millaisia muutoksia alaa opiskelevat toivovat esimerkiksi työolojen tai asiakaskohtaamisten suhteen? Mitkä ovat konkreettisia vaikuttamisen paikkoja, joihin opiskelijat haluaisivat päästä jo nyt miettimään monialaisia ratkaisuja?

Hack Sote on sosiaali- ja terveysalan haasteviikonloppu, jossa monitieteiset tiimit pääsevät yhdessä ratkomaan sote-alan ongelmakohtia.

Hack Sotessa halutaan antaa ääni ja vaikuttamisen paikka alan tuleville ammattilaisille, ja mahdollisuus monialaiseen yhteistyöhön sosiaali- ja terveysalan eri opintoalojen välillä.

Oletpa sitten tuleva sairaanhoitaja, lääkäri, suuhygienisti tai sosiaalityöntekijä, toivotamme sinut tervetulleeksi luomaan konkreettisia ratkaisuja sosiaali -ja terveysalan tulevaisuuden puolesta.

Mikä on Helsinki Think Company?

Helsinki Think Company on Helsingin yliopiston yrittäjyysyhteisö, jonka tarkoituksena on tarjota yksilöille tilaisuuksia vaikuttaa yhteiskuntaan myönteisesti yrittäjyyden kautta. Lue lisää toiminnastamme sivuiltamme.

Mikä: Sosiaali- ja terveysalan haasteviikonloppu Hack Sote

Milloin: Hakuaika 15.3.–31.3., ohjelma 14.–16.4.2023

Missä: Terkko Health Hub, Haartmaninkatu 4, Helsinki

Hae ohjelmaan tästä linkistä ja lue lisää ohjelmasta täältä. Nähdään Hack Soten merkeissä!

Hack Sote järjestetään yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajien ja Lääkäriliiton kanssa.

Suomen Lääkäriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon lähes kaikki maassa toimivat lääkärit kuuluvat. Lääkäriliitto kokoaa lääkärit yhteen puolustamaan yhteisiä ammatillisia ja yhteiskunnallisia tavoitteitaan.
Suomen Sairaanhoitajat on sairaanhoitajien ammatillinen yhteisö. Pidämme huolta siitä, että sairaanhoitajan ääni kuuluu ja ajamme heidän etujaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *