Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Heljä Lundgrén-Laine ehdolla Suomen Sairaanhoitajien puheenjohtajaksi

uutinen

Valtuuston kokouksessa 26.11. 2022 Suomen Sairaanhoitajat valitsee yhdistyksen luottamustehtäviin puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Pyysimme ehdokkaita esittelemään itsensä etukäteen. Toistaiseksi ehdolle on asettunut yksi puheenjohtajaehdokas: Heljä Lundgren-Laine. Tässä hänen vastauksensa kysymyksiimme.

Kuka olet?

Olen Heljä Lundgrén-Laine ja toimin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtajaylihoitajana.
Kliinisen kokemukseni olen hankkinut tehohoitotyön parissa. Koulutukseltani olen sisätautien ja kirurgian erikoissairaanhoitaja ja terveystieteiden tohtori. EMBA-opinnot sain valmiiksi tänä keväänä 2022.

Miksi olisit hyvä puheenjohtaja?

Olen tulevaisuutta rakentava, erinomaisesti alan tunteva ja laajasti verkostoitunut hoitotyön johtaja, jonka sydän sykkii alallemme. Haluan olla vaikuttamassa suomalaisten sairaanhoitajien työn ja osaamisen arvostamiseen perustehtävän ääreltä johtamisen huipulle asti. Olen valmis antamaan oman osaamiseni yhteiseen työhön tämän tärkeän päämäärään saavuttamisessa.

Millainen yhdistys Suomen Sairaanhoitajien tulisi olla kymmenen vuoden kuluttua?

Vuonna 2032 Suomen Sairaanhoitajien yhdistys on yhteiskunnallisesti vaikutusvaltainen yhteisö, jonka mielipiteellä ja kannanotoilla on vaikutusta hoitotyössä tehtäviin kansallisiin päätöksiin, sairaanhoitajien uraan ja ammatilliseen kehitykseen alan kaikissa tehtävissä. Sairaanhoitajat kokevat jäsenyytensä merkitykselliseksi juuri tässä yhdistyksessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *