Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Heljä Lundgrén-Laine on Suomen Sairaanhoitajien uusi puheenjohtaja

uutinen

Suomen Sairaanhoitajien valtuusto kokoontui marraskuun viimeisenä viikonloppuna Helsingissä. Puheenjohtajaksi kaudelle 2023–2025 valittiin Heljä Lundgrén-Laine ja varapuheenjohtajaksi Terhi Reunama.

Kuvassa vas. Suomen Sairaanhoitajien puheenjohtaja Heljä Lundgrén-Laine ja varapuheenjohtaja Terhi Reunama.

Myös Suomen Sairaanhoitajien hallituksen kokoonpano uudistui. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi hallituksessa on edustus seitsemästä alueyhdistyksestä. Uudet hallituksen varsinaiset jäsenet ovat: Saija Aarni (Savo), Riitta Alanko (Etelä-Pohjanmaa), Nina Hynninen (Pohjois-Pohjanmaa), Anne Kaisanlahti (Lappi), Jonna Laine (Varsinais-Suomi), Anne Lindgren (Etelä-Häme) ja Kamilla Rautio (Uusimaa).

Varajäseniksi on valittu seuraavat henkilöt: Elise Inberg (Satakunta), Anitta Juntunen (Kainuu), Suvi Lemström (Kymenlaakso), Katri Lilja (Keski-Suomi), Tuula-Anneli Sirén (Päijät-Häme) ja Heli Vesaranta (Pohjois-Häme).

Yhdistystä johdetaan vuoden 2023 alusta toiminnanjohtajan ja luottamustoimisen puheenjohtajan yhteistyöllä. Lokakuun lopussa Suomen Sairaanhoitajien toiminnanjohtajaksi valittiin Anne Pauna. Toiminnanjohtaja–puheenjohtaja -malli on uusi Suomen Sairaanhoitajissa.  

Onnittelut kaikille valituille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *