Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Hyvän hoitotyön johtamisen kohtalonkysymykset

uutinen

Ne uskalletaan kysyä Keski-Suomen hyvinvointialueella, kun Keski-Suomen sairaanhoitajat järjestää keskustelutilaisuuden 30.3. klo 16.30.-18.

Kuinka hoitotyötä johdetaan?

Mihin lähiesihenkilöiden työaika käytetään?

Mikä on esihenkilön rooli?

Millainen on hoitotyön johtamisen näkymä tulevaisuuteen? Onko sitä?

Keski-Suomen sairaanhoitajat nostaa keskusteluun yhden sosiaali- ja terveydenhuollon kuumimmista ja vaietuimmista aiheista, hoitotyön johtamisen. Siitä pitää uskaltaa keskustella kaikkialla Suomessa.

  • Nyt ratkaistaan hoitotyön johtamisen ja sitä kautta koko hoitoalan tulevaisuus, sanoo Keski-Suomen keskussairaala Novan johtajaylihoitaja Heljä Lundgrén-Laine.

Hän toivoo, että paikalle tulevat kaikki hoitotyön johtajat, sairaanhoitajat, lähihoitajat ja muut henkilöstön edustajat, joita tämä asia koskettaa.

  • Tässä tilaisuudessa kuullaan ennen kaikkea heitä, jotka hoitotyötä tekevät tai johtavat: mitä he sanovat nykytilanteesta ja minkälaisia ajatuksia ja näkemyksiä heillä on esimerkiksi siitä, mihin nykytilanne on johtamassa, korostaa Lundgrén-Laine.

Keski-Suomen sairaanhoitajat on kutsunut keskusteluun Keski-Suomen hyvinvointialueen johtajan Jan Tolletin, sote-johtaja Kati Kallimon ja henkilöstöjohtaja Eija Heikkilän.  Keskustelua johtaa johtajaylihoitaja Heljä Lundgrén- Laine.

  • Jotta saamme aikaan todellista keskustelua ja vastauksia akuutteihin kysymyksiin, paikalle on kutsuttu ne henkilöt, jotka asioista päättävät, kuvaa Keski-Suomen sairaanhoitajien puheenjohtaja Tuija Paasonen.

Keski-Suomen sairaanhoitajat haastaa muitakin Suomen Sairaanhoitajien alueyhdistyksiä järjestämään vastaavia keskustelutilaisuuksia.

  • Sairaanhoitajien ja hoitotyön johtajien näkemyksiä on kuultava ja hyvinvointialueiden johdon on oltava perillä hoitotyön johtamisen tilanteesta, Tuija Paasonen painottaa.

Tilaisuus on hybriditilaisuus, johon voivat osallistua kaikki kiinnostuneet.

Sairaala Novan auditorio, Hoitajantie 3, Jyväskylä/Teamsilla etänä

Ilmoittaudu mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *