Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen hakuaika on käynnissä

uutinen

Sairaanhoitajapäivillä jaettavan Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen hakuaika on käynnistynyt. Ehdotuksen Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen saajasta voi jättää 3.6.–6.9.2024.

Tunnustus voidaan myöntää henkilölle tai taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt väestön hyvinvointia ja terveyttä. 5000 euron arvoisen tunnustuksen lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen tavoitteena on nostaa esiin hoitoalan edistyksellistä kehittämistyötä ja innovaatioita. Se jaetaan Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Sairaanhoitajapäivillä 2.–3.10.2024

  • Ihmisen parhaaksi on yksi merkittävimmistä sairaanhoitajien ja hoitotyön arvon esiin nostavista tunnustuksista. Siinä konkretisoituu sairaanhoitajan asiantuntijuuden merkitys yhteiskunnallisella tasolla, sanoo Suomen Sairaanhoitajien toiminnanjohtaja Anne Pauna.

Tunnustus voidaan myöntää sairaanhoitajalle tai muulle toimijalle, joka on esimerkiksi kehittänyt hoitotyön innovaatioita tai uusia toimintatapoja ja jonka toimintaa voidaan pitää kansantaloudellisesti ja yhteiskunnallisesti merkittävänä. Tunnustuksen saajan päättää Suomen Sairaanhoitajien, Helsingin Messukeskuksen ja hoitotyön sidosryhmäorganisaatioiden edustajista koostuva raati.

  • Suomen Sairaanhoitajat ja Suomen Messusäätiö haluavat nostaa hoitoalalla kansantaloudellisesti ja yhteiskunnallisesti merkittävää kehittämistyötä tehneitä henkilöitä ja tahoja. Toivomme, että mahdollisimmat monella suunnalla havahdutaan Ihmisen parhaaksi -tunnustusta hakemaan, toiminnanjohtaja Pauna sanoo.  

Viime vuonna tunnustuksen sai terveydenhoitaja Sanna Järvensivu, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä suonensisäisiä huumeita käyttävien asiakkaiden ja heidän läheistensä asioiden edistämiseksi. Järvensivun rooli huumekuolemien estämisessä on niin ikään ollut merkittävä.

Lue lisää Ihmisen parhaaksi -tunnustuksesta ja ehdota palkinnonsaajaa.

Sairaanhoitajapäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.–3.10.2024. Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutus- ja näyttelytapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus.

#sairaanhoitajapäivät #sairaanhoitajat #ammattitaitoratkaisee #

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *