Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Ilmastonmuutos ja terveys -webinaari 28.3.

uutinen

Seuraava jäsenillemme maksuton webinaari järjestetään 28.3.2019 klo 14-15.  Webinaarissa käsitellään Ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia terveyteen. Teemoina nostetaan esiin mm. ilmaston muutos, mitä se on ja mistä se johtuu, ilmaston muutoksen vaikutukset terveyteen Suomessa (mm. uudet sairaudet) sekä miten ilmastonmuutoksen tuomiin terveydellisiin haasteisin sairaanhoitaja voi vastata. Luennoitsijana toimii maisteriopiskelija Iira Tiitta Itä-Suomen yliopistosta.

Lue liiton sivuilta tuore kaksiosainen blogiteksti aiheesta ilmastonmuutos: Mistä on kyse? sekä Terveysvaikutukset ja sairaanhoitajan rooli.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 27.3.2019 mennessä klikkaamalla tätä linkkiä. Webinaari on avoin vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen 28.3. aamupäivällä.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!