Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Johdon assistentiksi Suomen Sairanhoitajiin

uutinen

Etsimme asiakaspalveluhenkistä johdon assistenttia Helsingin toimistollemme.

Me Suomen Sairaanhoitajissa teemme työtä sen eteen, että sairaanhoitajat voisivat hyvin ammatissaan.

Johdon assistenttina teet päivittäin tiivistä yhteistyötä toiminnanjohtajan kanssa. Tehtävässäsi hoidat myös puheenjohtajan, hallituksen ja valtuuston sihteerin tehtäviä. Lisäksi vastaat Suomen Sairaanhoitajien isoimpien tilaisuuksien järjestelyistä. Työtehtäviisi kuuluu myös henkilöstöhallintoon ja toimitila-asioihin liittyviä tehtäviä sekä matka- ja kokousjärjestelyjen tekemistä. Osallistut sovittujen tehtävien osalta myös Suomen Sairaanhoitajien jäsenpalvelutoimintaan sekä toiminnan kehittämiseen. Tehtävässä raportoit toiminnanjohtajalle.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista sihteeri-/assistenttitehtävistä. Olet tottunut käyttämään eri ohjelmistoja ja järjestelmiä ja hallitset kokousprosessikäytänteet. Olet itseohjautuva, organisointikykyinen ja joustava. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Tule osaksi mukavaa ja asiantuntevaa työyhteisöämme
Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän. Toimistossa työskentelee toiminnanjohtajan lisäksi kymmenen asiantuntijaa. Työsuhteeseen sisältyvät laajat henkilöstöedut ja hyvät lisäkouluttautumismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Accountorin Senior Recruitment Consultant Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ma 20.2. ja 27.2. klo 15–16. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään ke 1.3.2023.

Johdon assistentti, Suomen Sairaanhoitajat – Accountor Group (emply.net)

Suomen Sairaanhoitajat ry on sairaanhoitajien ammatillinen yhteisö. Tuemme sairaanhoitajien osaamista ja hyvinvointia sekä työssä että vapaalla. Tuomme sairaanhoitajan työn sisältöä näkyväksi ja lisäämme sairaanhoitajan ammatin arvostusta. Pidämme huolta siitä, että sairaanhoitajan ääni kuuluu ja ajamme heidän etujaan.
Lue lisää: sairaanhoitajat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *