Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Kiitos upeat sairaanhoitajat – ilman teitä ei suomalainen terveydenhuolto toimisi!

uutinen

Sairaanhoitajat ovat olleet paljon esillä mediassa koko alkuvuoden. Keskustelussa on ollut muun muassa työn vaativuus suhteessa palkkaan, resursointi, osaaminen oikeaan paikkaan, sekä sairaanhoitajan jaksaminen. Totuus on, että ilman sairaanhoitajia suomalainen terveydenhuolto ei toimi. Nyt on aika sanoa kiitos teille sairaanhoitajat, riippumatta siitä missä työskentelette!

Sairaanhoitajan päivää vietetään vuosittain 12. toukokuuta ympäri maailmaa kansainvälisen sairaanhoitajaliiton (ICN) aloitteesta. Päivä on Florence Nightingalen syntymäpäivä.

Juhlista kanssamme sairaanhoitajia 6.–12.5. ja nosta esiin sairaanhoitajat/kollegat ja ilahduta kiitoksella. Kiitä sairaanhoitajaa esim. kuvalla, tekstillä tai videolla sosiaalisessa mediassa koko viikon ajan hashtagillä #kiitossairaanhoitaja ja #mähoidan.

Sairaanhoitajaliiton 16 alueyhdistystä järjestävät myös erilaisia tapahtumia ja tempauksia sairaanhoitajan päivän kunniaksi ympäri Suomea. Katso oman alueesi tapahtumat täältä.

Hoitotyö vaatii raudanlujaa tiimiosaamista ja vankkaa pelisilmää. Sairaanhoitajat ovat uskomattomia tiimipelaajia ja tiimissä jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Tämä kollegiaalisuus takaa, että asiakkaat ja potilaat saavat parhaan mahdollisen hoidon. Katso uusi ilmainen webinaarimme kollegiaalisuudesta.

Hyvää Sairaanhoitajan päivää sinulle sairaanhoitaja ja kiitos, että jaksat tehdä tärkeää työtä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!