Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Lähetän tiivistelmäni Hoitotyön maailmankongressi ICN 2025 -tapahtumaan

”Odotan Helsingin hoitotyön maailmankongressilta inspiroitumista, verkostoitumista, yhteistyömahdollisuuksia sekä tiedollista kasvua” sanoo Ulla-Kaarina Petäjä.

Sairaanhoitaja, väitöskirjatutkija Ulla-Kaarina Petäjä Itä-Suomen yliopistolta aikoo lähettää tiivistelmänsä jälkihuollossa olevien nuorten riskikäyttäytymisestä heti elokuun alussa. Tiivistelmähaku on käynnissä elo-syyskuun ajan.

”Suunnitteluprosessini tiivistelmän jättämistä ICN 2025- hoitotyön maailmankongressia varten on alkanut. Lähtölaukaus tiivistelmän suunnittelulle oli se, kun ensimmäiset tiedot kongressista kilahtivat sähköpostiini. Tämän jälkeen tutustuin kansainvälisen sairaanhoitajaliiton (ICN) nettisivuihin. Siellä tiivistelmän (abstract) laadintaan liittyvät teemat, alateemat sekä yleiset ohjeet ovat selkeästi kuvattuina. Suunnitelmallisena ihmisenä olen luonnollisesti aikatauluttanut abstraktin laadintaprosessin niin, että olen sitä ensimmäisten joukossa jättämässä 2. elokuuta.

Tällä hetkellä minun tärkein pohdintani tiivistelmäni suhteen liittyy siihen, mistä väitöstutkimukseni osajulkaisun vaiheesta jätän tiivistelmän, sillä olen saanut paljon mielenkiintoisia tuloksia liittyen jälkihuollossa olevien nuorten riskikäyttäytymiseen. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä asiaa.

Mitä sitten toivon kongressilta? Odotan inspiroitumista, verkostoitumista, yhteistyömahdollisuuksia sekä tiedollista kasvua. Vuosi 2025 on monesta syystä juhlavuosi, enkä todellakaan aio jäädä paitsi kaikesta juhlahumusta. Tämä on myös ainutlaatuinen tilaisuus kokoontua yhteen todistamaan, kuinka hoitotyön voima muuttaa maailmaa.

Haluankin haastaa mukaan kaikki tulevat sairaanhoitajakollegat. Tulkaa kertomaan meille opinnäytetöistänne tai tutkimuksistanne. Toivon, että kaikki kollegani niin hoitotyön kuin akateemisen maailman puolelta hyödyntävät tämän ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua Hoitotyön maailmankongressiin vuonna 2025 Helsingissä. Verkostoidutaan ja suunnitellaan erilaisia yhteistyökuvioita, inspiroidutaan huippupuhujista sekä toistemme tutkimuksista! Minua saa ehdottomasti lähestyä kongressin aikana, kerron mielelläni lisää väitöstutkimuksestani ”Jälkihuollossa olevien nuorten riskikäyttäytyminen” osajulkaisuista ja tuloksista. Myös uudet kontaktit, kollegat ja yhteistyötahot ovat enemmän kuin tervetulleita. 

Tehdään Helsingin maailmankongressi ICN 2025 -tapahtumasta kaikkien aikojen paras hoitotyön kongressi. Yhdessä me voimme muuttaa maailmaa!”