Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Mielenterveys puheeksi -webinaari 25.4.

uutinen

Huhtikuun toinen jäsenillemme maksuton webinaari järjestetään 25.4.2019 klo 14-15.  Webinaarin aiheena on Mielenterveys puheeksi. Webinaarissa tuodaan esille, mitä vähintään jokaisen hoitajan olisi hyvä huomioida mielenterveyden näkökulmasta kohdatessaan potilaan. Lisäksi luennoitsijat tuovat esimerkkeinä esiin kokemuksia kohtaamisista niin mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakkailta kuin somatiikan puoleltakin. Luennoitsijoina toimivat Tuula Reini (Psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK) HUS) ja Suvi Saarinen (Sairaanhoitaja (YAMK) Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry). Molemmat luennoitsijat ovat myös Kliiniset asiantuntijat YAMK- KLIAS ry:n jäseniä.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 24.4.2019 mennessä klikkaamalla tätä linkkiä. Webinaari on avoin vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen 25.4. aamupäivällä.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!