Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Mitä saisi olla?

uutinen

Oletko sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja AMK? Opiskeletko näihin tutkintoihin tai oletko jäänyt näistä ammateista eläkkeelle? Kehitämme Sairaanhoitajaliiton toimintaa ja palveluita. Haluaisimme kuulla, mitä juuri sinä odotat ja toivot meiltä. Osallistuessasi opit samalla palvelumuotoilun työtapoja ja kehität virtuaalisia työskentelytaitojasi. Työpajat toteutetaan yhteistyössä Vision Factoryn kanssa.

Järjestämme maaliskuussa neljä kaikille sairaanhoitajille ja sairaanhoitajaopiskelijoille suunnattua avointa palvelumuotoilutyöpajaa verkossa. Sinun ei tarvitse olla Sairaanhoitajaliiton jäsen tai tuntea toimintaamme osallistuaksesi työpajoihin. Osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja, esimerkiksi Sairaanhoitajat-huppareita, t-paitoja ja huopakasseja. 

Työpajojen tavoitteena on kirkastaa, millaista tukea ja palveluita sairaanhoitajat ja sairaanhoitajaopiskelijat kaipaavat ammatillisen osaamisensa kehittämiseksi ja sairaanhoitajuutensa vahvistamiseksi sekä hyvinvointinsa ylläpitämiseksi.

Työpajat ovat kaikki samansisältöisiä ja ne toteutetaan virtuaalisina käyttäen Zoom- ja Miro-työkaluja. Työpajalinkki lähetetään kaikille osallistujille kaksi päivää ennen työpajaa. Työpajan alussa on lyhyt ohjeistus työkalujen käyttöön. Työpajatyöskentely tapahtuu tietokoneella. Työpajoihin mahtuu mukaan maksimissaan 100 osallistujaa per työpaja.  

Toivottavasti joku näistä ajankohdista sopii aikatauluihisi! Jos et kuitenkaan pääse osallistumaan mihinkään näistä työpajoista, ei hätää, sinulla on mahdollisuus vastata Sairaanhoitajaliiton lyhyeen palvelukyselyyn, joka toteutetaan maaliskuussa.

Olet lämpimästi tervetullut vaikuttamaan siihen, minkälaisia palveluita Sairaanhoitajaliiton tulisi tulevaisuudessa tarjota!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *