Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Miten teillä muistetaan sairaanhoitajia 12.5.?

uutinen

Tasan viikon päästä ensi viikon keskiviikkona on jälleen sairaanhoitajan päivä. Kansainvälisellä sairaanhoitajan päivällä juhlistetaan sairaanhoitajaien ammattia ja sairaanhoitajien merkitystä yhteiskunnassa. Tuntuuko erityisen ajankohtaiselta? Niin meistä Sairaanhoitajaliitossakin tuntuu. Haluammekin erityisesti tänä keväänä kannustaa työpaikkoja muistamaan sairaanhoitajiaan. Eiköhän syy ole aivan selvä: melkoisesta vuodesta on selvitty sairaanhoitajien työpanoksen ansoista.

Me Sairaanhoitajaliitossa haastamme tänä vuonna isojen työnantajien viestintäosastot mukaan talkoisiin. Pyydämme heitä kertomaan somessa, miten juuri kyseisessä työpaikassa juhlitaan sairaanhoitajia. Toivomme, että julkisuuden myötä sairaanhoitajan päivä tulee tutummaksi ja sen viettäminen yleistyy.

Perinteisesti sairaanhoitajan päivää on juhlittu koko viikon ajan. Sairaanhoitajia on juhlistettu Florence Nightingalen syntymäpäivänä 12. toukokuuta jo vuodesta 1965 lähtien. Juhlapäivä on Kansainvälisen sairaanhoitajaliiton ICN:n lanseeraama tapahtuma.

Sairaanhoitajaliiton alueyhdistykset tekevät 12.5. viikolla yllätyskäyntejä työpaikoille.

12.5. haluamme myös tietää, mitä teillä sairaanhoitajilla on juuri silloin mielessä. Seuratkaa somekanaviamme!  FacebookTwitter,  Instagram

Me kokoamme ajatuksenne ja uutisoimme tämän vuoden sairaanhoitajan päivän kuulumisista seuraavalla viikolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *