Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Nina Hahtela jatkaa Euroopan sairaanhoitajaliiton varapuheenjohtajana – onnittelut!

uutinen

Euroopan sairaanhoitajaliiton EFN:n jäsenjärjestöt kokoontuivat syksyn yleiskokoukseen Slovakiassa 11.-12.10.

Asialistalla oli muun muassa tulevat Euroopan parlamentin vaalit ja terveyskysymysten esiin nostaminen, sairaanhoitajien laajavastuiset työnkuvat, Euroopan sosiaalisten oikeuksien pilari, sairaanhoitajien palkat Euroopassa, parhaat käytännöt -portaali, Euroopan hoitotyön tutkimussäätiön ajankohtaistilanne sekä ajankohtaiskuulumiset myös ammattipätevvysdirektiivistä, erityisesti liitteen V päivittämisen suhteen.

Kokoukseen saatiin kunniavieraaksi Lordi Nigel Crisp, joka esitteli Nursing Now -kampanjaa. Kampanjan ydinkärki on väestön parempi terveys ja se kuinka sairaanhoitajat ovat avainasemassa sen tuottamisessa. Tämä pohjaa Triple Impact -raporttiin.

Lordi Nigel Crisp EFN kokousvieraana kertomassa Nursing Now -kampanjasta (kolmas oikealta)

Nursing Now on  maailman sairaanhoitajaliiton ICN:n ja maailman terveysjärjestön WHO:n kampanja ja se lanseerattiin 27.2.2018. Kampanjan suojelijana toimii herttuatar Catherine.

Kampanjassa on mukana lukuisia kansallisia ja alueellisia ryhmiä, ympäri maailman. Kampanja päättyy vuonna 2020, joka on Florence Nightingalen syntymän 200-vuotisjuhlavuosi ja globaali hoitotyön juhlavuosi.

Nyt kokouksessa EFN liittyi osaksi Nursing Now -kampanjaa!

EFN mukaan Nursing Now -kampanjaan! Picture: EFN

Kokouksessa valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle EFN:n varapuheenjohtaja ja kaksi johtoryhmän jäsentä. Suomen sairaanhoitajaliiton Nina Hahtela jatkaa EFN:n varapuheenjohtajana. Lämpimät onnittelut ja onnea työhön!

Muut nyt johtoryhmään valitut ovat Veronika Di Cara Tsekeistä ja Aristides Horattas Kyprokselta.

EFN:n tuore johtokunta: Roswitha Koch (Sveitsi), Aristides Horattas (Kypros), Veronika Di Cara (Tsekki), Milka Vasileva (Bulgaria), varapuheenjohtaja Nina Hahtela (Suomi), puheenjohtaja Elizabeth Adams (Irlanti), pääsihteeri Paul de Raeve (Belgia). Picture: EFN

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!