Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Osallistu sairaanhoitajien palvelutarpeiden kartoitukseen

uutinen

Kehitämme Sairaanhoitajaliiton toimintaa ja palveluita. Haluamme palvella sinua paremmin ja tarjota juuri sellaista tukea ja toimintaa, jota sairaanhoitajana tarvitset. Toivomme sinun antavan näkemyksesi, siitä millaisia palveluita sinä kaipaisit ammattiosaamisesi kehittämiseen ja hyvinvointisi edistämiseksi.

Tämä palvelutarvekartoitus pohjautuu Sairaanhoitajaliiton maaliskuussa 2021 järjestettyihin palvelumuotoilutyöpajoihin (3-4.3.2021), joissa ideoitiin erilaisia palveluaihioita. Tässä kyselyssä sinä pääset valitsemaan jo ideoiduista palveluaihioista parhaimmat sekä täydentämään olemassa olevaa listaa omilla ideoillasi.

Voit vastata kyselyyn, jos olet koulutukseltasi sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja AMK, tai jos opiskelet näihin tutkintoihin. Kysylyyn vastaaminen ei edellytä jäsenyyttä Sairaanhoitajaliitossa.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia ja kysely on avoinna ma 22.3.2021 asti. Vastaa kyselyyn täältä.

Osallistujien kesken arvotaan 6 kpl Sairaanhoitajaliiton tuotepaketteja .

Sairaanhoitajaliiton kumppanina palveluiden kehittämisessä toimii Vision Factory Oy, joka vastaa työpajojen toteuttamisesta sekä tämän palvelukartoituksen laatimisesta. Lisätietoja työpajoista sekä palvelukartoituksesta: Krista Keränen, krista.keranen@visionfactory.fi / puh. 046 856 7483.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *