Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Puheenjohtajaksi Suomen Sairaanhoitajiin

uutinen

Haemme Suomen sairaanhoitajat ry:lle puheenjohtajaa kaudelle 2023–2025. Puheenjohtajan tehtävä on luottamustehtävä ja hänet valitsee ehdokkaiden joukosta Suomen Sairaanhoitajien valtuusto syyskokouksessaan marraskuussa.

Puheenjohtajana toimit Suomen Sairaanhoitajien keulakuvana niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin; esiinnyt, annat haastatteluita, tapaat sidosryhmiä. Vastaat Suomen Sairaanhoitajien strategisesta johtamisesta ja toimit hallituksen puheenjohtajana. Teet tiivistä yhteistyötä toiminnanjohtajan, Suomen Sairaanhoitajien varapuheenjohtajan ja valtuuston puheenjohtajan kanssa. Lisäksi toimit toiminnanjohtajan esimiehenä. Toiminnanjohtaja–puheenjohtaja -malli on uusi Suomen Sairaanhoitajissa ja valittujen henkilöiden osaamisen ja kokemuksen hyödyntäminen on keskiössä, kun toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan työnjako ja tehtävät täsmentyvät.

Puheenjohtajana toimiminen edellyttää, että olet liittynyt Suomen Sairaanhoitajien henkilöjäseneksi tai Suomen Sairaanhoitajien alueyhdistyksen jäseneksi viimeistään edellisen kalenterivuoden aikana (2021) ja olet huolehtinut jäsenmaksuistasi. Odotamme terveydenhuollon ja sairaanhoitajien työn tuntemusta, johtamiskokemusta ja halua vaikuttaa Suomen Sairaanhoitajien kehittymiseen yhdistyksenä sekä jäsenien etujen ajamista ammatillisen edunvalvojan näkökulmasta. Omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus-, esiintymis- ja viestintätaidot. Puheenjohtajan tehtävän sujuva hoito edellyttää myös hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja: valtuuston puheenjohtaja Minna Peltomaa p. 0505229321 (tavoitat parhaiten arkisin klo 16 jälkeen).

Puheenjohtajaehdokkaat esitellään syksyllä jäsenistölle. Ehdokkaiden ilmoittautuminen (nimi ja jäsennumero): eva.agge@sairaanhoitajat.fi ja tarja.aittakorpi@sairaanhoitajat.fi 30.8.2022 mennessä.

Suomen Sairaanhoitajat ry on sairaanhoitajien ammatillinen yhteisö. Tuemme sairaanhoitajien osaamista ja hyvinvointia sekä työssä että vapaalla. Tuomme sairaanhoitajan työn sisältöä näkyväksi ja lisäämme sairaanhoitajan ammatin arvostusta. Pidämme huolta siitä, että sairaanhoitajan ääni kuuluu ja ajamme heidän etujaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *