Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Sairaanhoitajaliitto tarjoaa lisää webinaareja!

uutinen

Julkaisimme viime viikolla linkin ilmaiseen käsihygienia-webinaariimme. Sitä on katsottu lähes 800 kertaa. Jäsenet ovat toivoneet meiltä, että avaisimme muitakin webinaarejamme, niin että kaikilla olisi mahdollisuus katsoa niitä. Näin teemme!

Julkaisemme kaikki työkalu-webinaarimme (NEWS, ISBAR ja cABCDE).  

 – Uskomme, että erityisesti nämä työkaluwebinaarit ovat nyt hyödyllisiä sairaanhoitajille. Työkalut ovat laajalti käytössä akuuttihoidossa ja NEWSiä käytetään erityisen paljon kotihoidossa ja osastoilla. Kaikki sairaanhoitajat, joita aletaan mahdollisesti perehdyttää uusiin tehtäviin, eivät kuitenkaan välttämättä tunne työkaluja kovin hyvin, sanoo Sairaanhoitajaliiton koulutusyhtiö Fiocan koulutussuunnittelija Petra Kupari.

Myös Neuropsykiatristen piirteiden tunnistaminen, Stigma mielenterveys- ja päihdetyössä sekä Kollegiaalisuus -webinaarimme on nyt julkaistu.

– Sairaanhoitajat työskentelevät hyvin laajalla rintamalla. Uskomme, että kaikista näistä webinaareista on hyötyä jollekin. Webinaarit voivat toimia esimerkiksi yleisenä työhön orientoijana niille, jotka odottelevat hälytystä töihin sanoo Sairaanhoitajaliiton jäsenpalvelupäällikkö Anne Pienimaa.

Puheenjohtaja Nina Hahtelan mukaan Sairaanhoitajaliittoon on tullut paljon viestejä siitä, miten esimerkiksi opintovapaalla olevat sairaanhoitajat ovat itse ilmoittautuneet työyksikköön olevansa käytettävissä sairaanhoitajan tehtäviin.

-Tämä on ilahduttavan yhteisvastuullinen viesti, sanoo Hahtela. 

Julkaistut webinaarit löytyvät Sairaanhoitajaliiton YouTube-kanavalta.

Katso tästä linkistä tulevat webinaarit ja ilmoittaudu niihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!