Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Sairaanhoitajaliittoon neljä uutta kunniajäsentä

uutinen

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitajien Marja-Leena, Malla, Koski on toiminut pitkään niin Sairaanhoitajaliiton hallituksessa kuin ollut mukana oman alueyhdistyksensä toiminnassa. Mallan toiminnassa on ollut mieleenpainuvaa sydämellisyys ja päättäväisyys, joilla hän on Sairaanhoitajaliiton asioita niin paikallisella  kuin kansallisella tasolla hoitanut. Koski osallistui etäyhteydellä valtuuston palkitsemishetkeen kertoen eläkepäiviensä kuulumisia. Hän sai paljon lämpimiä terveisiä valtuustoväeltä.

Terhi Reunaman toiminta Keski-Suomen alueyhdistyksessä ja Sairaanhoitajaliiton luottamustehtävissä on ollut erittäin aktiivista. Kunniajäsenyyshakemuksessa Reunaman toimintaa luonnehditaan näin: ”Hän on kehittänyt Keski-Suomen alueyhdistyksen toimintaa uudelle tasolle. Terhille ominaista on jatkuva uusien toimintamuotojen innovointi ja jäsenten aktivointi. Terhi on syvästi sitoutunut luottamustehtäviensä hoitoon ja tekee niitä tunteja laskematta täydellä sydämellään.” 

Reunama on kaukana eläkeiästä. Uudenmaan alueyhdistys halusi palkita hänet jo tässä vaiheessa, koska hän on muuttanut vakinaisesti ulkomaille. Ennen muuttoaan hän toimi Sairaanhoitajaliiton valtuuston aikaansaavana puheenjohtajana. Reunama toimi pitkään Keski-Suomen sairaanhoitajissa ennen muuttoaan Helsinkiin ja liittymistään Uudenmaan sairaanhoitajiin.  Reunama osallistui kunniajäsenyysjuhlallisuuksiin etäyhteydellä.

Kaija Sailon kunniajäsenyyttä ehdottivat Uudenmaan seniorisairaanhoitajat. Sailo on toiminut aktiivisesti Uudenmaan seniorisairaanhoitajissa eläkkeelle jäämisensä jälkeen. Aiemmin Sailo on ollut pitkään mukana Sairaanhoitajaliiton monissa luottamustehtävissä, joita hän on hoitanut antaumuksellisesti. Sairaanhoitaja-lehdessä hänet muistetaan erityisesti aktiivisena lehden kehittäjänä.

Kaija Sailo valmistumiskuvassaan.

Sirkka-Lisa Riikonen on toiminut aktiivisesti Satakunnan sairaanhoitajissa monissa rooleissa, puheenjohtajana hän toimi kymmenen vuotta. Sairaanhoitajaliiton hallituksessa hän toimi niin ikään pitkään. Eläkkeelle jäätyään Riikonen on ollut aktiivisesti mukana Satakunnan seniorisairaanhoitajien toiminnassa. Riikosen valoisa olemus ja jämäkkä asioiden hoitaminen muistetaan hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!