Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Sairaanhoitajapäivät 2023 – Ammattitaidolla tulevaisuuteen

uutinen

Tervetuloa vuoden kovimpaan hoitotyön täydennyskoulutustapahtumaan 21.–22.9.2023! Tämän vuoden teemana on sairaanhoitajan ammattitaito. Yhdessä jäsenistömme kanssa olemme selvittäneet, mitä sairaanhoitajat tässä hetkessä erityisesti tarvitsevat. Keynote-puhuja Pekka Reinikainen avaa puheenvuorossaan, kuinka kaikki tulevaisuuden kriisit koskettavat terveydenhuoltoa. Vahva viesti jäsenistöltämme on, että sairaanhoitaja vastaa tulevaisuuden haasteisiin ammattitaidollaan. Ammattikuntamme osaamisesta kannattaa siis pitää erityisen hyvää huolta.  

Hoitotyön johtaja vastaa tulevaisuuden haasteisiin parhaiten vahvistamalla työntekijöidensä ammattitaitoa. Täydennyskoulutus on välttämätöntä ja työnantajan paras kilpailuvaltti. Konkreettinen keino osoittaa työntekijälle tämän työpanostuksen arvostus on tehdä mahdolliseksi osallistuminen Sairaanhoitajapäiville. Ohjelmaan on räätälöity sopivia sisältöjä niin opiskelijoille, sairaanhoitajan työtä tekeville kuin hoitotyön johtajille ja lähiesihenkilöille.  

-Hoitotyön johtajien kannattaa tulla kuulolle, kun Sairaanhoitajapäivillä järjestettävässä keskustelussa pureudutaan hyvinvointialueiden haasteisiin. Ratkaisuja haasteisiin tarjoavat hyvinvointialueiden johtajat – nappaa näistä omalle alueellesi sopivimmat keinot. Hoitotyön johtaja saa myös käytännön vinkkejä, miten työyhteisössä päästään negatiivisesta kierteestä positiiviseen pöhinään, Pirjo Rannanjärvi vinkkaa.  

Päiville tullaan kehittämään omaa ja kollegoiden ammattitaitoa. Luentojen materiaalit ovat nimittäin ladattavissa tapahtumasovelluksesta, jotta niitä voi jälkikäteen käyttää koko työyhteisön kouluttamiseksi. Monipuolisen sisällön lisäksi innostava ilmapiiri ja lukuisat kollegat tekevät Sairaanhoitajapäivistä ainutlaatuisen täydennyskoulutustapahtuman. 

-Omia vuorovaikutustaitoja pääsee haastamaan päihdepotilaiden hoidossa, kun sosiaalisesta mediasta tuttu vankilalääkäri Atte Virolainen ottaa lavan haltuun. Tulevaisuudessa työnkuvaa haastavat mielenterveys- ja päihdepotilaat sekä kasvava määrä monisairaita ikäihmisiä – näihin tarjoamme vastauksia kliinisissä luennoissamme. Haluamme varmistaa, että sairaanhoitajilla on tulevaisuuden avaimet käsissään tapahtuman jälkeen, toiminnanjohtaja Anne Pauna korostaa. 

Tule kehittämään ammattitaitoasi ja varmista, että olet tulevaisuudessa parhaiden joukossa. Pääset verkostoitumaan, päivittämään osaamisesi ja pitämään huolta ammattitaidostasi! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *