Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Sokkomatkoista tuli syksyn hittitapahtuma

uutinen

Jäsenyys kannattaa! Sairaanhoitajien sokkomatkoja tarjolla ympäri Suomea.

Suomen Sairaanhoitajien alueyhdistysaktiivien ideoimat ja järjestämät sokkomatkat yllättivät suosiollaan.

Keski-Suomen alueyhdistys on ensimmäinen, joka toteuttaa sokkomatkakonseptin mukaisen tapahtumansa elokuussa. Tapahtumaa markkinoitiin muun muassa kuutamokeikkana. Osallistujakiintiö täyttyi nopeasti. Keski-Suomesta kerrotaan, että innokkaita mysteerimatkalle tulijoita otettiin tapahtuman täytyttyä myös peruutuslistalle. Konseptin suosio enteilee toivottavasti uusiakin sokkomatkoja.

Idea sairaanhoitajien sokkomatkoista syntyi Suomen Sairaanhoitajien tapahtumatiimissä, joka suunnittelee kansallisia tapahtumia alueellisesti järjestettäviksi.

  • Selvästi haluttiin tarjota sairaanhoitajille jotakin uutta ja jännittävää, sanoo tapahtumatiimiä vetävä Anne Pienimaa.

Jokainen Suomen Sairaanhoitajien alueyhdistyksestä voi tehdä tapahtumasta oman näköisensä.

Keski-Suomen loppuunmyytyä tapahtumaa mainostettiin mysteerimatkana, jolle mukaan tarvitaan hyvät istumalihakset ja nauruhermot. Paljon muuta retkestä ei kerrottu, paitsi että retkieväät on järjestetty.

”Jyväskylästä lähdetään ja retkeltä palataan”, mainoksessa sentään kerrottiin ja asianosaisia luvattiin informoida sähköpostitse hiukan tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

Useille tämän syksyn sairaanhoitajien sokkomatkoille voi edelleen ilmoittautua. Jotkut alueyhdistykset järjestävät omat tapahtumansa vasta loppuvuodesta.

Kaikista alueiden jäsentapahtumista saat tietoa tapahtumasivultamme:

https://sairaanhoitajat.fi/arkisto/tapahtumat/ ja alueyhdistysten omista somekanavista sekä uutiskirjeistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *