Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Suositut webinaarimme jatkuvat elokuussa

uutinen

Kesätauon ja hyvin ansaittujen kesälomien jälkeen suositut webinaarimme jatkuvat. Elokuussa lähdemme liikkeelle vauhdilla, sillä luvassa on useita webinaareja. 14.8. 2019 klo 14-15 on luvassa webinaari ISBAR-työkalusta ja sen käytöstä. Luennoitsijana toimii ISBAR-työkalun kehittämisessä mukana ollut asiantuntija Petra Kupari. Petra toimii tällä hetkellä Fiocan koulutussuunnittelijana. Ilmoittaudu ISBAR-webinaariin tästä linkistä.

19.8.2019 klo 14-15 käydään webinaarissa läpi NEWS-työkalua ja sen käyttöä. Luennoitsijana toimii Minna Peltomaa, joka on ollut  työkalun käyttöönotossa mukana. Minna toimii kliinisenä asiantuntijana TAYS:ssa teho-osastolla. Ilmoittaudu NEWS-webinaariin tästä linkistä.

22.8.2019 klo 14-15 aiheena on Neuropsykiatristen piirteiden tunnistaminen. Luennoitsijana toimii mielenterveyshoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja Noora Siljander, joka työskentelen HUS lastenpsykiatriassa. Ilmoittaudu Neuropsykiatristen piirteiden tunnistaminen-webinaariin tästä linkistä.

28.8.2019 klo 14-15 webinaari käsittelee cABCDE-työkalua ja sen käyttöä. Luennoitsijana toimii sairaanhoitaja YAMK Tiina Stenman, joka on ollut kehittämässä cABCDE-korttia ja -esitettä. Ilmoittaudu cABCDE-webinaariin tästä linkistä.

Katso myös syyskuun webinaarit tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!