Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Syyskuun webinaareissa aiheina saattohoito ja omaisten huomioiminen mielenterveys- ja päihdetyössä

uutinen

Suositut jäsenillemme maksuttomat webinaarit jatkuvat syyskuussa.

19.9. klo 14-15 webinaarin aiheena on Saattohoito. Webinaari kuvaa koskettavaan tositapahtumaan perustuen, sitä miten suuri merkitys potilaalle ja hänen läheisilleen on sillä, millaista saattohoitoa on tarjolla. Hyvässä saattohoidossa emme jätä potilasta ja läheisiä yksin kohtaamaan kuoleman uhkaa ja läheisyyttä, vaan kuljemme heidän rinnallaan saattaen kuolemaan sekä tuemme heitä elämään surun kanssa ja käsittelemään kokemustaan.  Saattohoidossa hoitotyön ammattilaisten tulee ottaa ammatillinen vastuu potilaasta ja läheisistä sekä  hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Luennoitsijana toimii Sairaanhoitajaliiton kehittämispäällikkö Liisa Karhe.

Ilmoittaudu Saattohoito-webinaariin tästä.

26.9. klo 14-15 webinaarin aiheena on omaisen huomioiminen mielenterveys- ja päihdetyössä. Webinaarissa tutkitun tiedon ja kokemustiedon kautta tarjotaan ammattilaisille työkaluja mielenterveys- ja päihdepotilaan omaisten huomioimiseen hoitotyössä. Luennoitsijoina toimivat Suvi Saarinen, sairaanhoitaja (YAMK) ja kokemusasiantuntija Sinikka Särkkä. Luennoitsijat edustavat Mielenterveysomaiset Pirkanmaa FinFami ry:tä.

Ilmoittaudu Omaisen huomioiminen mielenterveys- ja päihdetyössä -webinaariin tästä.

Webinaarit ovat avoimia vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin webinaariin samaisena aamupäivänä, kun webinaari pidetään. Linkki lähetetään ilmoittautumisessa  yhteydessä laittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!