Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Talousjohtajaksi Suomen Sairaanhoitajiin

uutinen

Etsimme kokenutta talousjohtajaa pieneen yleishyödylliseen työyhteisöömme Helsinkiin.

Tehtävässäsi vastaat Suomen Sairaanhoitajat ry:n kassan- ja riskienhallinnasta ja budjetoinnista, seuraat jäsenmaksukertymää ja laadit talousraportin hallitukselle ja valtuustolle. Koordinoit sijoitusomaisuuden seurannan yhdessä toiminnanjohtajan ja hallituksen valitsemien varainhoitajien kanssa. Analysoit aktiivisesti yhdistyksen taloudellista tulosta ja maksukyvykkyyttä. Tarkastat ja hyväksyt päivittäisen maksuliikenteen sekä valmistelet materiaalin ulkoiselle kirjanpitäjälle, ja vastaat kirjanpidon oikaisuista. Tilinpäätöksen laadit yhdessä kirjapitäjän kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat moninaiset hallinnolliset tehtävät kuten sopimusasiat ja asioiden valmistelut hallitukselle. Teet tiivistä yhteistyötä toiminnanjohtajan ja hallituksen kanssa sekä raportoit heille talouteen liittyvissä asioissa.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Vankan ammatillisen osaamisen lisäksi hyvät vuorovaikutus-, esiintymis- ja viestintätaidot ovat välttämättömiä tehtävässä menestymisen kannalta. Olet vakuuttava, itseohjautuva, analyyttinen, muutosmyönteinen ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on hyvä paineen- ja stressinsietokyky ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet tottunut toimimaan eri sidosryhmien- ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen yhdistys- ja järjestötoiminnasta.

Tule osaksi mukavaa ja asiantuntevaa työyhteisöämme. Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkentän. Toimistossa työskentelee toiminnanjohtajan lisäksi kymmenen asiantuntijaa. Työsuhteeseen sisältyvät laajat henkilöstöedut ja hyvät lisäkouluttautumismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Accountorin Senior Recruitment Consultant Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ma 20.2. klo 10–11 ja ti 28.2. klo 10–11.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään to 2.3.2023.

Talousjohtaja, Suomen Sairaanhoitajat – Accountor Group (emply.net)

Suomen Sairaanhoitajat ry on sairaanhoitajien ammatillinen yhteisö. Tuemme sairaanhoitajien osaamista ja hyvinvointia sekä työssä että vapaalla. Tuomme sairaanhoitajan työn sisältöä näkyväksi ja lisäämme sairaanhoitajan ammatin arvostusta. Pidämme huolta siitä, että sairaanhoitajan ääni kuuluu ja ajamme heidän etujaan.
Lue lisää: sairaanhoitajat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *