Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Toiminnanjohtajaksi Suomen Sairaanhoitajiin

uutinen

Etsimme tulevaisuuteen katsovaa modernia johtajaa kehittämään sairaanhoitajien yhdistystä yhteistyössä asiantuntijoidemme ja päättäjiemme kanssa.

Tehtävässäsi olet kokonaisvastuussa yhdistyksen toiminnasta ja talouden operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä hallituksen päätösten toimeenpanosta. Toimit lähiesihenkilönä asiantuntijatiimillemme sekä vastaat vaikuttamis- ja verkostoyhteistyöstä. Teet yhteistyötä Suomen Sairaanhoitajien puheenjohtajan ja talousjohtajan kanssa. Lisäksi kehität strategiaa ja vastaat toiminnan suunnittelusta. Tehtävässäsi raportoit hallituksen puheenjohtajalle.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Arvostamme erityisesti kokemusta ihmisläheisestä johtamisesta. Talousosaaminen sekä hyvät vuorovaikutus-, esiintymis- ja viestintätaidot ovat välttämättömiä tehtävässä menestymisen kannalta. Olet vakuuttava, analyyttinen, muutosmyönteinen ja toimeen tarttuva. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen yhdistys- ja järjestötoiminnasta sekä työskentelyn kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen hoitotyöhön. Pääset osallistumaan pitkät perinteet omaavan yhdistyksen kehittämiseen asiantuntijoidemme ja jäsentemme kanssa. Lisäksi pääset vaikuttamaan sairaanhoitajien yhteiskunnalliseen asemaan ja terveyspolitiikkaan. Tukenasi on 11-henkinen asiantuntijatiimi sekä laaja ja monipuolinen yhteistyöverkosto.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Accountorin Senior Recruitment Consultant Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa pe 26.8. ja 2.9. klo 10–11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen tämän linkin kautta viimeistään ma 5.9.2022.

Suomen Sairaanhoitajat ry on sairaanhoitajien ammatillinen yhteisö. Tuemme sairaanhoitajien osaamista ja hyvinvointia sekä työssä että vapaalla. Tuomme sairaanhoitajan työn sisältöä näkyväksi ja lisäämme sairaanhoitajan ammatin arvostusta. Pidämme huolta siitä, että sairaanhoitajan ääni kuuluu ja ajamme heidän etujaan.

Lue lisää meistä: sairaanhoitajat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *