Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Toukokuussa webinaarit Uniapneapotilaan hoitotyöstä ja Tutkimusklubi-toiminnasta

uutinen

Torstaina 23.5.2019 klo 14-15 pidetään webinaari aiheesta Uniapneapotilaan hoitotyö. Webinaarissa käydään läpi uniapneaa sairautena, siihen liittyviä liitännäissairauksia ja erityisesti Cpap-hoitoa. Luennoitsijana toimii Heini Aro-Ojanen, joka on sh (AMK),  sertifioitu uniapneahoitaja ja vuoden 2019 unihoitaja.  Heini työskentelee  TAYS Valkeakosken unipoliklinikalla asiantuntijahoitajana.

Ilmoittaudu  Uniapnea-webinaariin tästä linkistä 22.5. mennessä

Maanantaina 27.5.2019 klo 13-14 pidetään webinaari Tutkimusklubi-toiminnasta. Webinaarissa käydään läpi sitä, mitä tutkimusklubin järjestämisessä tulee huomioida: mitä tutkimusten tulosten perusteella tulisi huomioida tutkimusklubista ja miten se konkreettisesti järjestetään.  Luennoitsijoina toimivat Merja Meriläinen, Sairaalaylihoitaja, sh, TtT OYS sekä Saija Ylimäki, TtK ja TtM-opiskelija, Oulun yliopisto.

Ilmoittaudu Tutkimusklubi-webinaariin tästä linkistä 26.5. mennessä

Webinaarit ovat avoimia vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijoille voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin webinaariin samaisena aamupäivänä, kun webinaari pidetään. Linkki lähetetään ilmoittautumisessa  yhteydessä laittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *