Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Hae: uusi globaali hoitotyön konsultin tunnustus

uutinen

Nyt on mahdollisuus päästä osaksi globaalia terveydenhuollon vaikuttajakaartia!

Kansainvälinen sairaanhoitajaliitto (ICN) ja CGFNS International ovat yhdessä luoneet uuden tunnustuksen: Certified Global Nurse Consultant (CGNC), sertifioitu globaali hoitotyön konsultti. Tunnustus osoittaa kokeneen sairaanhoitajan erityisen asiantuntemuksen kansallisessa ja kansainvälisessä terveydenhuollon kehittämisessä ja vaikuttamistyössä.


ICN kokoaa asiantuntijoista kansainvälisen rekisterin, jonka jäseniä voidaan konsultoida erilaisissa hoitotyön ja terveydenhuollon kysymyksissä. Ne voivat liittyä niin lainsäädäntöön, tutkimukseen, kansanterveyteen, hallintoon kuin tiettyyn kliiniseen erikoisalaan. Sairaanhoitajien tietoa ja osaamista tarvitaan päätöksenteossa eri tasoilla.


CGNC-tunnustuksen hakuprosessi on vaativa. Ansiot ja osaaminen tulee osoittaa läpi uran eri osa-alueilta, kuten koulutus, työkokemus ja siinä saavutukset sekä oma erikoisosaaminen ja sen osa-alueet.


”ICN edustaa maailmanlaajuisesti 27 miljoonaa sairaanhoitajaa. Tiedämme, että terveyspolitiikka ja terveydenhuollon päätökset toimivat parhaiten, kun sairaanhoitajat ovat olleet mukana niiden valmistelussa. Sairaanhoitajilla on oltava tuoli päätöksenteon pöydissä. Tämä uusi ja jännittävä CGNC-tunnustusmalli takaa, että meillä on tarjota tunnustettuja asiantuntijoita, jotka parhaalla tavalla pystyvät vaikuttamaan hoitotyön ja terveydenhuollon kehittämiseen. He vievät sairaanhoitajien äänen päätöksentekoon, kansallisten ja kansainvälisten terveyshaasteiden ratkomiseen sekä antavat neuvoja terveydenhuollon tulevaisuuden muokkaamiseksi”, kuvaa ICN:n puheenjohtaja Annette Kennedy uuden tunnustuksen merkitystä.

Hakuprosessi on maksullinen. Jos hakija on ICN:n jäsenjärjestön jäsen (kuten Suomen sairaanhoitajaliitto), hinta on $250. Muille se on $350.

Lue lisää ja hae tunnustusta tai vinkkaa siitä kollegalle!

Vinkki: haussa tarvittavan englanninkielisen CV:n voit koota Europass-sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *