Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Uusia asiantuntijajaostoja Sairaanhoitajaliittoon

uutinen

Sairaanhoitajaliiton hallitus on hyväksynyt neljä uutta erikoisalajärjestöä/yhteisöä asiantuntijajaostoikseen. Uudet asiantuntijajaostot ovat Lastenneurologian hoitajat ry, Suomen endoproteesihoitajat ry, Suomen Reumahoitajayhdistys ry ja HIVpoint.

Asiantuntijaostotoiminnan tarkoituksena on edistää yhdessä sairaanhoitajien ja asiantuntijatehtävissä toimivien sairaanhoitajien osaamista, koulutusta, asemaa ja arvostusta yhteiskunnassamme.

Jos ammatillinen yhteisösi/erikoisalajärjestösi ei ole saanut viestiä Sairaanhoitajaliitolta kesäkuussa ja olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä sähköpostitse Sairaanhoitajaliittoon osoitteella: liisa.karhe@sairaanhoitajat.fi

Sairaanhoitajaliiton asiantuntijajaostot ovat ammatillisia tai asiantuntijoiden muodostamia yhdistyksiä, yhteisöjä tai järjestöjä, joiden jäsenistä vähintään 1/3 on sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön tai ensihoitajan (AMK) tutkinnon suorittaneita tai näihin tutkintoihin opiskelevia henkilöitä. Näiden lisäksi asiantuntijajaostossa voi olla jäseninä myös muita ammattiryhmiä. Asiantuntijajaostolta ei peritä jäsenmaksua vaan yhteistyö perustuu Sairaanhoitajaliiton ja ammatillisen yhteisön väliseen erilliseen sopimukseen. Asiantuntijajaostotoiminnassa ovat mukana yhteistyössä myös Sairaanhoitajalehti, Fioca ja Hotus.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *