Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Voiko suu-nenäsuojaimen vetää leuan alle? Pelottaa, mitä teen?

uutinen

Järjestämme kaksi webinaaria aiheista, joita jäsenemme ovat toivoneet.

Olemme saaneet valtavasti kommentteja maaliskuun alussa avaamaamme koronakyselyyn. Vastauksianne on tuotu julkisuuteen ja olemme välittäneet niitä tiedoksi ministeriöön ja virkamiehille.

Kyselyyn on tullut myös satoja kysymyksiä. Järjestämme pika-aikataululla webinaarit pyytämistänne aiheista.

Tiistaina 21.4. klo 10–11 pidetään webinaari suojautumisesta ja suojien käytöstä koronapotilaita hoidettaessa. Luennoitsijana THL:n tutkija ja hygieniahoitaja Dinah Arifulla. Välitimme yksityiskohtaisen toiveenne ja kysymyksenne Arifullalle. Hän pyrkii vastaamaan niihin parhaansa mukaan webinaarin aikana. Ilmoittaudu webinaariin täältä.

inen koronakyselyssämme vahvasti esiin noussut asia on kova kuormitus, pelko ja jopa ahdistus. Tähän liittyen olemme jo järjestäneet verkossa keskustelutilaisuuden, johon mahtui mukaan 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Nyt haluamme tarjota työnohjaaja, sairaanhoitaja Sirpa Koivukosken alustuksen pelon kohtaamisesta ja käsittelystä kaikille niillekin, jotka eivät mahtuneet mukaan keskustelutilaisuuteen. Webinaari pidetään perjantaina 24.4. klo 14. Ilmoittaudu täältä.

Lämpimät kiitokset toiveistanne ja koronakyselyn vastauksista! Kysely on edelleen auki. Kannattaa käydä vastaamassa ja myös kertomassa, miten me voisimme auttaa jatkossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *