Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

#WeAreFamily – Osallistu musiikkivideolla pandemian aikaiseen solidaarisuuskampanjaan

Oletko joskus haaveillut esiintyväsi musiikkivideolla? Nyt se on mahdollista, itseksi tai vaikka työporukkasi kanssa! Eikä laulutaitoakaan välttämättä tarvita.

Maailman terveysjärjestö WHO tukee globaalia kampanjaa, jossa kutsutaan niin julkisuuden henkilöitä, terveydenhuollon ammattilaisia kuin ketä tahansa osallistumaan We Are Family -kappaleen myötä kokemaan yhteisyyttä ja osoittamaan tukea korona-pandemiasta kärsiville, olemaan yhtä perhettä. Kampanja kunnioittaa työtä, jota eri alojen ammattilaiset tekevät pandemian aikana väestön turvallisuuden eteen.

Osa kampanjan tuotoista lahjoitetaan WHO:n säätiölle ja sen työlle vastata maailmanlaajuisesti koronan aiheuttamiin kansanterveystarpeisiin.

Osallistuminen on hauskaa!

  1. Kuvaa puhelimella itsesi, perheesi tai ystävä- tai työporukkasi laulamassa kappaletta We Are Family. Voitte myös vain liikuttaa suutanne sanojen tahdissa, kappaleen soidessa taustalla, ja samalla vaikka tanssia, kokata tai näyttää oikeaoppista käsien pesua. Luovuutta saa käyttää! Porukalla toimiessanne muistakaa turvavälit. Eikä tarvitse koko kappaletta esittää: voit valita siitä sopivan pätkän. Kuvaa puhelin vaakatasossa, ei pystyssä.
  2. Lataa video sosiaaliseen mediaan, itsellesi sopivimpaan kanavaan. Käytä hashtageja #WeAreFamily #COVID19 #HealthforAll ja tunnisteita @WHO, @The_WorldWeWant ja @thewhof . Videoiden on tarkoitus levittää toivoa ja yhteisyyden kokemusta. Muistathan varmistaa, että jakamiseen on kaikkien videolla näkyvien lupa.
  3. Videon voi myös lähettää kampanjan järjestäjille. He kokoavat yhteisen videon, johon valitsevat pätkiä siten, että ne muodostavat sopivan kokonaisuuden. Videot tulee lähettää marraskuun loppuun mennessä ja uusi musiikkivideo julkaistaan 7.12.2020. Saatat tulla osaksi uutta globaalia We Are Family -musiikkivideota! Terveydenhuollon ammattilaisia toivotaan videolle mukaan, se koettaisiin kunniana.

Lue tarkemmat ohjeet kampanjan sivuilta.