Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 12.1.23 klo 15–16, Kehitysvammaisten sekä autismikirjon henkilöiden kohtaaminen hoitotyössä

koulutus - webinaari

12.01.2023

Webinaarissa käsitellään kehitysvammaisten sekä autismikirjon henkilöiden kohtaamisten erityispiirteitä perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon näkökulmasta. Webinaarista saat eväitä kohdata kehitysvammaisia sekä autismikirjon henkilöitä työssäsi. 

Luennoitsijana toimii Tia-Maaria Wahlström, terveydenhoitaja YAMK, kehitysvamma- ja autismikirjon palveluyksikön johtaja.  Wahlström on aloittanut sosiaali- ja terveysalalla vuonna 2008 kehitysvammapsykiatriassa, josta hänellä on kokemusta noin 7 vuoden ajalta. Lisäksi hänellä on kokemusta myös perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon vuodeosastoilta. 

Katso webinaari livenä 12.1. klo 15 tai tallenteena uudesta asiointipalvelustamme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue tarkemmat kirjautumisohjeet täältä.

Kiinnostuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.