Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 14.3.2024 klo 15-16, Akuutisti sairastunut hauras ja iäkäs – mitä huomioin arvioinnissa

koulutus - verkkokoulutus

14.03.2024 kello 15:00 – 16:00:00

Ikääntymismuutokset, useat perussairaudet ja lääkitykset saattavat muuttaa sairauden oirekuvaa. Äkillisesti kehittynyt vakava tila tai hitaammin edennyt pitkäaikaissairauden paheneminen voivat ilmetä epäselvin ja lievin oirein, kuten yleistilan laskuna. Pienikin muutos ikäihmisen voinnissa voi olla merkki akuutista sairaudesta. Luennoitsijana toimii Jonna Laine, sh YAMK, tohtorikoulutettava, palveluesihenkilö, ikääntyneiden palvelut, palvelualue 8, Varha.

Webinaarissa esiteltävää sairaanhoitajan ammatillista työkalua, Hauraan ja iäkkään monisairaan akuutisti muuttuneen tilanteen arviointiohjeet ammattilaisille, voi tilata täältä.

Katso webinaari livenä 14.3. klo 15 tai tallenteena myöhemmin asiointipalvelustamme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue tarkemmat kirjautumisohjeet täältä.

Kiinnostuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.